10è Aniversari/Locals

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

He intercanviat uns quants correus amb la gent de la Fundació Caixa, i us explico el que hi ha.

Tenen Caixafòrums a Barcelona, Lleida, Tarragona i Palma.

L'auditori gran del Caixafòrum està agafadíssim els caps de setmana, perquè sempre s'hi organitzen activitats, concerts, etc.

Al Caixaforum de Barcelona hi ha la Mediateca, que són més de 30 ordinadors d'ús públic, des dels quals es pot consultar tota mena d'informació multimèdia, i també sortir a Internet (navegació restringida, però per l'ús que li volem donar ja ens va bé). La resta de Caixaforums no tenen ordinadors d'ús públic.

Al CosmoCaixa de Barcelona s'han ofert també per deixar-nos sales de diferents mides, on hi ha accés Wifi.

En general, em demanen que concreti dates, per poder fer-se el planning i la reserva dels espais.

D'altra banda, existeixen les Cibercaixes. La majoria són per la gent gran. N'hi ha un munt; això depèn d'un altre departament, i amb aquests encara no hi he parlat.

Vist això, la meva proposta seria: - l'auditori només ens faria falta si ve el Jimbo i fa una xerrada. Una cosa així lluiria més entre setmana (sobretot el dimecres 16, que és l'aniversari). Jo el reservaria, per si de cas. - la moguda de les deu viquipèdies minoritàries requerirà un espai on acollir la gent de la Fundació Wikimedia durant els dies que duri. Potser l'oferta de CosmoCaixa seria interessant per aquesta activitat concreta.

Posem de dimecres a dissabte?

- Per actes d'engrescament de la gent, caldrien aules amb ordinadors de l'estil Mediateca. S'han ofert a reservar-nos uns quants ordinadors de la mediateca, però de fet, a qualsevol lloc on hi hagi un viquipedista i una Cibercaixa, es pot plantar un cartell de promoció i animar la gent que hi vagi. Seria l'aspecte "grassroots" de la festa.


Llocs on fer-ho[modifica]

La meva proposta seria:

  1. Alacant (Usuari:Martorell)
  2. L'Alguer (Usuari:Gusdan)
  3. Escaldes d'Engordany (on es va escriure el primer article i capital de la cultura catalana 2011)(Usuari:Cdani)
  4. Barcelona (Usuari:Joancreus)
  5. Perpinyà (Usuari:Capsot)
  6. Palma (Usuari:Paucabot)
  7. Maó (Usuari:Toni)
  8. València (Usuari:Pepetps)
  9. Tarragona ?
  10. Fraga ?