1r Concurs de fotografia digital "l’Alguer a la Viquipèdia"

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


identi.caLa Tafanera
Publicat el: 16 febrer 2011, 08:48 per Gus.dan
Inici: 18 febrer 2011, 00:00 — Final: 18 març 2011, 00:00
Loading map...
L'Alguer
En ocasió de la celebració dels 10 anys de Viquipèdia en català, Amical Viquipèdia-Wikimedia CAT, lo Municipi de l’Alguer i l’Espai Llull (Representació de la Generalitat de Catalunya a l’Alguer) han convocat lo 1r. Concurs de fotografia digital. Aquest concurs és endiriçat d'una manera especial als ciutadans de l’Alguer i als visitadors del país català de Sardenya.

L'objectiu d'aquest concurs és dotar d’un fons fotogràfic de la ciutat de l’Alguer que sigui de lliure accés i utilització, a dins del projecte Wikipèdia, l'enciclopèdia col·laborativa i virtual. Los autors de les fotografies cedeixen la utilització del propi treball amb la llicència Creative Commons. Los treballs sigueran integrats a la Wikimedia Commons, una mediateca de 8.593.114 files reutilitzables llibrement on tots poden contribuir.

Lo concurs vol festejar els 10 anys de la Viquipèdia en català i al mateix temps mostrar l’adhesió de la comunitat catalana de Sardenya al projecte Viquipedista internacional, en aquest sentit considerem lo nostro premi inserit a dins de l’espírit de la campanya de Wikimedia “Wiki Loves Monuments

L'Alguer_a_la_Viquipèdia/ca