Amical Viquipèdia contracta un director de projectes GLAMwiki

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


identi.caLa Tafanera
Publicat el: 04 juny 2012, 09:28 per Kippelboy
Kippelboy durant una conferència als Estats Units

Tal com es va anunciar, fa unes setmanes Amical Viquipèdia va obrir procés de selecció: Oferta lloc de treball. Director de projectes GLAMwiki. La selecció entre les 5 millors candidatures s'ha acabat i l'Assemblea General del passat dia 31 de maig va decidir per unanimitat contractar el candidat E.

El procés de selecció s'ha realitzat en obert, però mantenint confidencials les dades personals dels candidats. Ara que ja està tancat podem fer públic que el candidat E és Àlex Hinojo, l'usuari Kippelboy.

L'Àlex Hinojo ha acceptat de complir el Codi de conducta del personal que fa tasques per encàrrec de l'Associació. Això vol dir que mentre actuï com a empleat de l'associació s'abstindrà d'intervenir en el contingut de la Viquipèdia i els projectes germans i es limitarà a estar al servei dels viquipedistes per facilitar-los la feina i proporcionar-los materials lliures, atraure nous companys, organitzar activitats i viquiprojectes. Les edicions que continuarà fent a l'espai principal seran fora d'hores de treball i com a voluntari, sense percebre cap retribució.

Moltes felicitats a en Kippelboy per la nova feina i moltes felicitats a tots nosaltres per aquest pas que potenciarà el projecte.