Drumbeat Festival 2010

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


identi.caLa Tafanera
Publicat el: 26 octubre 2010, 08:22 per Mafoso
Inici: 03 novembre 2010, 07:00 — Final: 05 novembre 2010, 23:59
Loading map...
Plaça dels Àngles, 5-6, 08001 Barcelona
La natura oberta d'Internet està revolucionant la manera com aprenem. El Festival Drumbeat 2010 de Mozilla reunirà mestres, aprenents i tecnòlegs d'arreu del món que són al cor d'aquesta revolució. Uniu-vos a nosaltres a Barcelona aquests tres dies per a desenvolupar, ensenyar, hackejar, tot inventant i donant forma al futur de l'educació i de la xarxa.

Imagineu un festival de folk amb moltes tendes diferents — tendes amb tota mena de músiques, una tenda on podeu aprendre com tocar un instrument, i potser una on tocar-hi els timbals. Cada una té una especialitat. La gent es mou d'una tenda a una altra confeccionat-se així una experiència pròpia.

El Festival Drumbeat funcionarà exactament així. Tindrem tota mena d'espais on podreu ensenyar i aprendre — estudis, laboratoris, llocs d'esbarjo, aules i, fins i tot, unes quantes tendes a l'aire lliure. Cada espai proporcionarà un lloc on submergir-s'hi i posar-se mans a la feina amb algunes de les idees més interessants en la intersecció de l'aprenentatge, el web i la llibertat.

Amical Viquipèdia participa activament en aquest Festival juntament amb altres associacions i entitats de reconegut prestigi, tant de casa nostra (com ara Softcatalà) com de fora (Wikimedia).

Al Festival Drumbeat trobareu la Sala Viquipèdia, organitzada per Amical i la Fundació Wikimèdia: endinseu-vos en els projectes que fusiones la Viquipèdia amb el món de l'aprenentatge i de l'educació.