La Viquipèdia busca el millor de Palafrugell a través d'una gimcana fotogràfica

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


identi.caLa Tafanera
Publicat el: 23 agost 2012, 09:54 per Davidpar
Inici: 08 Setembre 2012, 10:00 — Final: 08 Setembre 2012, 14:00
Loading map...
Biblioteca de Palafrugell Carrer de Sant Martí, 18
L'activitat prevista pel dissabte 8 de setembre s'emmarca dins el concurs Wiki Loves Monuments.
Participants del Viquipèdia prem Barcelona (2011) carregant les imatges de la jornada

El dissabte 8 de setembre no només els turistes fotografiaran la Torre de Can Mario. També hi haurà els participants de la gimcana Viquipèdia prem Palafrugell que intentaran fer les millors fotos dels monuments de la vila. Es tracta de passar un matí divertit i en contacte amb el patrimoni. Les fotografies es cedeixen amb llicència lliure a la Viquipèdia i podran participar a la secció catalana del concurs Wiki Loves Monuments.

Viquipèdia prem Palafrugell és una iniciativa de l'associació Amical Viquipèdia. S'han fet altres gimcanes fotogràfiques a altres ciutats des del 2008, que és quan va néixer aquesta idea anomenada Wiki Takes Your City. Aquesta edició està enfocada a complementar el concurs Wiki Loves Monuments CAT 2012 que està obert durant tot el setembre.

La gimcana a Palafrugell començarà a les 10:00 i acabarà a les 14:00. El punt de trobada del principi i el final serà la Biblioteca de Palafrugell. Allà es donaran les indicacions per participar i també s'aclariran els dubtes sobre la càrrega d'imatges i el funcionament del concurs Wiki Loves Monuments CAT 2012.

La jornada, a més, es complementarà amb premis per als que més fotografies facin!

Més informació