Presentació de l'Enciclopèdia Virtual del Berguedà a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


identi.caLa Tafanera
Publicat el: 10 maig 2013, 15:56 per Pitxiquin
Inici: 10 maig 2013, 19:30 — Final: 10 maig 2013, 20:30
Loading map...
Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga
L'ajuntament de Berga farà la presentació del projecte de l'Enciclopèdia Virtual del Berguedà, que es basa sobretot en fer el màxim dels articles representatius del Berguedà a la Viquipèdia. En aquest projecte de moment hi participen entitats culturals com l'Àmbit de Recerques del Berguedà i educatives com els quatre instituts d'educació secundària de Berga. De moment ja hem començat a fer la formació per a professors a l'IES Guillem de Berguedà i properament ho farem al SES Serra de Noet. També hi volen participar les Biblioteques de Berga i de Puig-Reig i l'Arxiu Comarcal del Berguedà de Berga, així com les àrees de Turisme i Cultura del Consell Comarcal del Berguedà, que volen estendre la iniciativa a altres municipis de la Comarca. Jo a nivell personal ja he començat a parlar amb els consistoris de Gironella, Puig-Reig, Casserres i Avià.

Avui es fa la presentació pública a la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga, en la que hi assistiran la Regidora de Cultura de Berga i el Regidor que va proposar el projecte, en Francesc Ribera "Titot", entre d'altres. Aniré informant de la iniciativa i si fa falta, demanaré ajuda suplementària a Amical.

Això, en termes de la viquipèdia, es plasmarà en crear un Portal sobre el Berguedà, fer un viquiprojecte del Berguedà i omplir de contingut el Berguedà.