Seminari Wiki-Skills 23 de gener a Barcelona

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


identi.caLa Tafanera
Publicat el: 19 gener 2012, 22:01 per Dvdgmz
Inici: 23 gener 2012, 18:00 — Final: 23 gener 2012, 21:00
Loading map...
Centre Cívic Pati Llimona

Sala Maria Aurèlia Capmany

c/Regomir,3 - 08002 Barcelona
Dilluns 23 de gener el Pati Llimona acollirà el seminari Wiki-skills, les wikis com a eines d'aprenentatge i desenvolupament socio-cultural organitzat pel grup FutureLearning de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona.

Aquest seminari s'emmarca en el Tour Europeu sobre la cultura wiki que recorre diferents països creant ocasions per explicar i compartir bones pràctiques en l'ús dels entorns wiki en contextos educatius. Són esdeveniments que s'han plantejat com a fòrums entre científics, professionals de l'educació, wikipedistes i desenvolupadors de la web 2.0.

Wiki-skills és un projecte finançat pel Programa Aprenentatge Permanent 2012-2013 de la Comissió Europea que es proposa:

  • Proporcionar oportunitats per activitats d'aprenentatge col·laboratiu significatives
  • Promoure l'alfabetització digital, així com habilitats socials i el pensament crític
  • Desenvolupar una comunitat virtual de pràctica sostenible entre els diferents països del projecte
  • Permetre a les comunitats educatives contribuir a la societat de la informació
  • Promoure la inclusió social, la ocupació i l'enteniment cultural

El programa del seminari inclou dues conferències:

  • Theo Bondolfi, president de Ynternet.org i coordinador del projecte Wiki-Skills presentarà el projecte i el llibre "the Netizens" sobre la cultura de la ciutadania digital.
  • Florence Devouard, ex-presidenta de la Fundació Wikimedia i coautora del llibre Viquipèdia: Descobrir, utilitzar, contribuir, parlarà sobre com els wikis poden contribuir a les noves formes d'aprenentatge i desenvolupament social

Inscripció des de:

Programa:

Des de l'equip d'educació d'Amical Viquipèdia ens sentim plenament identificats amb els objectius del projecte i amb el propòsit de posar en contacte persones que estan treballant en la dimensió educativa de la cultura wiki, per això assistirem al seminari i convidem a totes aquelles persones que treballen en aquest àmbit a trobar-nos-hi.