Sharing Commons Sprint: Barcelona, 20 i 21 de març de 2012, amb Michel Bauwens

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


identi.caLa Tafanera
Publicat el: 19 març 2013, 20:38 per Davidpar
Inici: 20 març 2013, 14:00 — Final: 21 març 2013, 19:00
Aquesta setmana es celebra a Barcelona el Sharing Commons Sprint, una sèrie d'activitats sobre els commons i la producció col·laborativa; models alternatius econòmics, socials i polítics que poden canviar l'organització i la producció de la societat basant-se en les xarxes igualitàries. Comptarà amb la visita de Michel Bauwens, president de la P2P Foundation.

El 'Sharing Commons Spring' tindrà lloc el dimecres 20 i el dijous 21, i està organitzat col·laborativament per l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP.net.cc) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l'Open Knowledge Foundation (OKFN), OuiShare i Amical Viquipèdia, amb el suport de The BCN Lab.

Les jornades començaran el dimecres a les 14.00 al Centre d'Estudis Jurídics i Formació especialitzada, amb una sessió sobre Wikisprint, un projecte per documentar les iniciatives P2P a Amèrica Llatina i Espanya. A les 20.00, a la seu de Makers of Barcelona (Mob), Bauwens parlarà sobre compartir en el model econòmic de P2P.

Dijous seguiran les sessions tot el dia a l'Escola de l'IGOP, i a les 19 es clausuraran les jornades a les 19 hores, quan Bauwens parlarà sobre la compatibilitat de l'Estat amb les xarxes igualitàries a l'hora d'aplicar el model P2P (d'igual a igual) d'Internet al funcionament socioeconòmic.

Més informació: http://p2pfoundation.net/Sharing_Commons_Spring_Barcelona_March_2013