Taller d'edició Viquipèdia a Ca l’Arenas, centre d’art del Museu de Mataró

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


identi.caLa Tafanera
Publicat el: 18 Setembre 2012, 11:14 per Kippelboy
Inici: 21 Setembre 2012, 18:00 — Final: 21 Setembre 2012, 22:00
Viquipèdia, l'enciclopèdia creada per voluntaris d'arreu del món, comparteix amb les institucions culturals l'objectiu de difondre el coneixement. Amb més de 25 milions de visites mensuals, la Viquipèdia en català ha esdevingut una de les enciclopèdies familiars del segle XXI, on tothom hi pot col·laborar.

És per això que el proper dia 21 de setembre s'ha organitzat una trobada a Ca l'Arenas, Centre d’Art del Museu de Mataró on un Viquipedista experimentat impartirà un taller pràctic d'edició a la Viquipèdia.

L'objectiu de la trobada és conèixer la Viquipèdia com a entorn col·laboratiu de treball i començar a editar algun article relacionat amb el Museu de Mataró, el patrimoni i les festes de la nostra ciutat.

També tindreu la possibilitat de descobrir com s’ha usat la Viquipèdia a l’aplicació de realitat augmentada de l’exposició Mar de fons, la col·lecció.

Més informació a la Viquipèdia

Si esteu interessats en participar-hi podeu enviar un correu a l'adreça museum@ajmataro.cat i cal que porteu el vostre ordinador portàtil.

Programa

  • 16:00 h Benvinguda
  • 16:15 h Què és la Viquipèdia i com funciona per dins?. Àlex Hinojo
  • 17:00 h Descans / visita a l’exposició Mar de fons
  • 17:15 h Curs pràctic: Introducció a l'edició d'articles. Àlex Hinojo
  • 20:00 h Cloenda