Una fotografia de l'església de Sant Miquel d'Engolasters, guanyadora del Wiki Loves Monuments Andorra 2012

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


identi.caLa Tafanera
Publicat el: 10 novembre 2012, 23:06 per Davidpar

Després d'un mes de setembre intens per part dels participants, el nostre jurat ja ha emès el seu veredicte per decidir el guanyador i els finalistes de l'edició 2012 de Wiki Loves Monuments Andorra.

Amical Viquipèdia, organitzadora del concurs local, dóna l'enhorabona a l'Àngela Llop per la seva fotografia de l'església de Sant Miquel d'Engolasters, guanyadora del premi Andorra. Precisament aquesta església i el santuari nou de Meritxell, han estat els monuments més populars, els que han captat l'atenció de més fotògrafs.

Església de Sant Miquel d'Engolasters. Autora: Àngela Llop (CC-BY-SA-2.0)

Els nou finalistes participaran junt amb la guanyadora en la fase final internacional. Entre els finalistes cal destacar a Maria Rosa Ferré, guanyadora de l'any passat i que en aquesta edició aporta cinc de les deu fotos finalistes.

Reiterem l'enhorabona a la guanyadora i als finalistes, i els desitgem sort en la final internacional que aquest any serà una competició disputada per 35 estats. El nostre agraïment als patrocinadors que han fet possible aquesta oportunitat de difusió i promoció del patrimoni andorrà. El nostre agraïment també a tots els participants. Tot i que l'any passat ja vam completar la llista amb fotos de tots els monuments, aquest any s’ha pogut ampliar la col·lecció de fotos lliures disponibles millorant la qualitat. Lodewijk Gelauff, coordinador internacional de Wiki Loves Monuments, ha dit en veure els resultats: «resulta increïble la quantitat de bellesa que hi ha en un país tan petit».

Ep!

Andorra és un cas singular dins de la Viquipèdia. El 17 de març de 2001 un andorrà creava el primer article de la Viquipèdia en català, sent així la primera edició no-anglesa en tenir un article

Premi[modifica]

A més de col·laborar en la promoció de l'esdeveniment i amb la seva organització, el Departament de Patrimoni Cultural del Ministeri de Cultura d’Andorra ofereix un lot de premis valorat entre 500 i 600 € pera l guanyadora de la millor fotografia, que avui descobrim.

El premi Andorra inclou:

Més informació[modifica]