Viquimarató a l'Espai 13 de la Fundació Joan Miró

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


identi.caLa Tafanera
Publicat el: 14 abril 2013, 16:55 per Davidpar
Inici: 11 abril 2013, 12:00 — Final: 13 abril 2013, 21:00
Loading map...
Fundació Joan Miró
Com a tret de sortida dels actes de commemoració del trenta-cinquè aniversari de la creació de l'Espai 13, la Fundació Joan Miró i Amical Viquipèdia organitzen una Viquimarató. Tindrà lloc entre les 12 h del divendres 12 d'abril i les 21 h del dissabte 13, amb un total de 35 hores. La jornada servirà per documentar a l'enciclopèdia lliure Viquipèdia aquells artistes que han format part de l'Espai 13.

Aquesta sessió d'edició a Viquipèdia serà la més llarga que s'ha fet mai i té l'objectiu d'editar unes 300 entrades sobre els artistes de l'Espai 13 a l'enciclopèdia lliure. Els participants, viquipedistes, estudiants i professors universitaris, s'organitzaran en tres torns d'edició i es coordinaran per editar els continguts. Al llarg del mes de març, els participants s'han documentat sobre l'Espai 13 a la biblioteca de la Fundació Joan Miró. Durant la Viquimarató la biblioteca proporcionarà bibliografia i documentació als editors.

El programa de la Viquimarató inclou intervencions d'artistes que han exposat a l'Espai 13, com Antonio Ortega i Gabriel Pericàs; xerrades sobre la creació de continguts a Viquipèdia, a càrrec de Mariona Aragay, Carles Paredes o David Gómez; i moments de distensió per als participants als diferents espais de la Fundació, com ara sessions de ioga o una visita nocturna a les exposicions.

Més informació