Viquimarató a la Fundació Cuixart

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


identi.caLa Tafanera
Publicat el: 20 juliol 2012, 22:11 per Davidpar
Loading map...
Plaça de Can Mario, 17200 Palafrugell
El proper divendres 3 d'agost de 2012 a les 10 del matí s'ha organitzat una viquimarató d'edicions per iniciar i ampliar articles relacionats amb Modest Cuixart, un dels pintors més representatius de la postguerra espanyola.

Aquesta activitat s'emmarca dins del projecte de col·laboració que inicia aquest estiu Amical Viquipèdia amb les institucions culturals de Palafrugell per projectar-lo internacionalment i posar en valor el patrimoni de la vila mitjançant la coneguda enciclopèdia en línia en diversos idiomes. Les institucions culturals són els custodis del coneixement i les arts, i la Viquipèdia s'ha convertit en l'enciclopèdia familiar del segle XXI, sent una de les 5 webs més visitades del món. D'aquesta manera es construeix una relació proactiva que aporta beneficis a ambdues parts, per tal d'oferir continguts al màxim d'usuaris i amb la millor qualitat possible.

Us convidem a tots i a totes a venir el proper dia 3 d'agost a les 10 de matí a la plaça de Can Mario (vegeu el mapa) per dirigir-nos cap a la Fundació Cuixart (C/ Miquel Vincke i Meyer, 12). Cal portar el portàtil i les places són limitades.

Confirmeu la vostra assistència enviant un correu a glam@wikimedia.cat