Viquipèdia prem Barcelona

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca


identi.caLa Tafanera
Publicat el: 13 Setembre 2011, 11:19 per KRLS
Inici: 17 Setembre 2011, 09:30 — Final: 17 Setembre 2011, 14:00
Loading map...
Casa Elizalde (C\ València, 302), Barcelona
Viquipèdia prem Barcelona o Wikipedia Takes Barcelona és una gimcana fotogràfica que es celebrarà a Barcelona el 17 de setembre de 2011, dins de l'edició 2011 del concurs europeu Wiki Loves Monuments, un concurs fotogràfic de Wikimedia per a fer créixer el banc d'imatges lliures disponibles del projecte Wikipedia. L'associació Amical Viquipèdia ha posat en marxa aquesta jornada especial a Barcelona per a impulsar la participació en aquesta edició 2011.

El concurs Wiki Loves Monuments està centrat en l'aportació d'imatges dels monuments catalogats dels països participants. Està obert a tothom, tant els que ja sou col·laboradors de la Viquipèdia cóm a tots aquells que us agradi fer fotos i compartir-les amb el projecte Viquipèdia. Si no esteu familiaritzats amb la Viquipèdia o si voleu conèixer millor els detalls del concurs, les rutes i monuments, o si voleu compartir la jornada amb altres afeccionats a la fotografia, la jornada Viquipèdia prem Barcelona és una bona oportunitat per a sumar-vos a participar i aconseguir entre tots els participants fer una marató de fotos de Barcelona.

Jornada

L'objectiu de la jornada és fer quantes més fotos bones millor. Per tant, l'activitat serà al carrer i feta per cadascú dels participants. Comptaren amb un espai on trobar-nos al començament i al final de la jornada per apuntar-nos a la jornada, aclarir dubtes sobre el funcionament del concurs Wiki Loves Monuments CAT 2011, fer equips per a qui no vulgui anar pel seu compte, ajudar a determinar les millors rutes a seguir, etc. Al final de la jornada podrem fer balanç i acabar d'ajudar en l'ús de l'eina de càrrega d'imatges per als que encara no la coneguin.

Condicions

Hi ha quatre condicions bàsiques per poder participar al concurs:

Només es pot participar amb les pròpies fotos. Totes les fotos se cedeixen sota les condicions d’una llicència lliure. Recomanem la llicència Reconeixement i Compartir Igual 3.0 de Creative Commons, CC-BY-SA-3.0 (estaran disponibles per a la Viquipèdia respectant l’autoria). Tots els fitxers carregats han d’incloure el codi d’identificació de monument (vegeu com trobar-lo). El participant serà informat dels premis obtinguts per l’adreça de correu electrònic definida en el seu compte d’usuari (és confidencial i l'única dada d’identificació demanada).

Les fotografies es carregaran a Wikimedia Commons, mitjançant un formulari especial per al concurs.

A què esperes? Inscriu-te ara!


Per més informació: