CCCB

De Amical Wikimedia
Salta a: navegació, cerca

>Es trauran unes 50 cadires de la sala perquè us sigui més fàcil moure-les quan feu els grups de treball.

Ok. Gracies.

>Us adjunto el contacte de l’empresa que ens fa la traducció simultània al CCCB (Babel Traductors) perquè us poseu en contacte directament amb ells. >És molt important que la persona que es faci responsable de lliurar els aparells i guardar els DNI’s no deixi mai la taula sola.

Ok. Gracies.

> Catering: no es pot entrar menjar de fora al CCCB, per tant hauríeu de contactar amb l’empresa C3 Bar (Inge: 93 301 33 15) per acordar el catering >de cafès i entrepans amb ells. Igualment, si preveieu que bastanta gent es quedarà a dinar li ho hauríeu de comentar.

Ok. Per dinar de diumenge ja hem fet la reserva; amb el que em dius hauriem de fer tambe acord sobre tema cafes i catering per dissabte. Ens coordinem directament amb la Inga.

>Hauríeu de portar-vos retoladors per la pissarra de paper

Ok.

>Videoprojeccions: es podrà fer servir el videoprojector gran de la sala.

Ok. Gracies.

>El tècnics tenen dubtes de les altres dues projeccions que voleu fer per un tema de llum i de distància respecte a la paret.

Son projectors menuts. De tota manera vindrem divendres 28 a fer les proves.

>Seguretat: és important que vigileu bé vostres els ordinadors i videoprojectors, el CCCB no es pot fer responsable de cap furt.

Ok.

>Senyalètica: passeu-nos el més aviat possible el logo. Si us sembla, al cartell hi posarem:

En aquest link pots trobar logos:

http://www.viquimedia.cat/viqui/Fitxer:Logo_DC_Boomerang-1.svg http://www.digital-commons.net/wp-content/themes/dc-f8-lite/images/digital-commons.logo.png

Tria el que et vinga millor.

o (LOGO)

o BUILDING DIGITAL COMMONS

o Barcelona, 29-30 October 2011

Ok per el cartell, putser convendria dir que es en la sala 1 (el nom de la sala es sala 1 veritat? Quin es el pis?).


> Tindreu 4 faristols per indicar-vos les zones de treball

Ok. Gràcies.

>No hi ha cap problema perquè poseu ambientació musical

Ok. Gracies

>Wifi: hem de parlar amb el cap d’informàtica pel tema de reforçar la xarxa x l’streaming i per les connexions simultànies, passeu-nos si us plau el >més aviat possible el contacte amb la gent de Wifinet.

El contacte es Roger Baig Viñas [roger.baig@gmail.com] telefon: 607326657 He parlat amb ell. M'ha dit si seria possible reunir-se amb els tecnics el dilluns o dimarts (jo tambe vindria) i si seria possible vindre a fer l'instalació dijous, per tindre un dia de marge en cas d'algun imprevist. Em deia que seria bo poder tindre access a la xarxa per cable.

>Per tota l’envergadura de l’activitat es veu necessari que hi hagi un regidor –tècnic subcontractat pel CCCB -que us cobreixi durant totes les >hores.

Ok. No em queda clar si el tecnic hi seria nomes les tardes (divendres i dissabte) o tambe el mati?. Ho pregunte només per saber-ho.

>Això té un cost d’uns 650€ que no teníem previstos quan ens pensàvem que es tractava d’una reunió de treball a porta tancada. Deixeu-me que acabi de >saber el cost exacte d’aquesta contractació, però us demanaríem que almenys n’assumíssiu la meitat.

>Per altra banda, el muntatge de la sala es farà el divendres 28 al matí. Seria bo que vinguéssiu aquell matí per preparar l’espai i us aconsellaríem >de fer proves amb les videoprojeccions que us voleu fer vosaltres mateixos. En tot cas ja quedaríem a quina hora seria millor.

Ok. Cap problema vindre divendres mati.

>Moltes gràcies i seguim en contacte per acabar-ho de lligar tot,

Gràcies a vosaltres.

Altres temes:

  • Demà em reuneix-ho amb el Joan Subirats. Veurem el tema de preguntar-li a
  • Sis plau pots confirmar que dissabte mati tambe podriem tindre la sala per preparacions inicials i per l'acte petit dels premis?

Sis plau confirma'n que t'ha arribat aquest e-mail.

Quedem en contacte! Mayo

Anna Ibáñez

Centre de Documentació i Debat

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)

Montalegre, 5

08001 Barcelona

+ 34 93 306 41 34

aibanez@cccb.org

www.cccb.org