Contribuïr amb recursos materials

De Amical Wikimedia
Salta a: navegació, cerca

Membre col·laborador[modifica | modifica el codi]

Els membres de la associació són persones físiques que treballen activament per promoure la viquipèdia i els projectes germans.

En el cas de les persones jurídiques o de les persones físiques que no pugin contribuir amb la seva activitat personal no poden ser membres de ple dret de la associació.

Però, si volen ajudar a la associació fent contribucions materials perquè s'apliquin a la promoció dels projectes, article 8.b dels estatuts preveu la figura del membre col·laborador.

Els membres col·laboradors tenen dret a:

  • Rebre informació de les activitats de la associació. En particular posarem especial detall en iformar de les activitats en que s'han invertit les seves contribucions.
  • Que se'ls reconegui el seu suport.

Per poder ser membre col·laborador cal pagar una quota mínima de 30€ al mes (o fer aportacions en espècies equivalents) i que ho aprovi la assemblea.

Aportacions a projectes[modifica | modifica el codi]

Si hi ha un projecte concret de la associació que voleu ajudar a finançar podeu fer-ho indicant que la vostra aportació s'ha de destinar al projecte en qüestió. En aquest cas la vostra aportació només es destinarà a aquest projecte i us enviarem informació detallada el seu progrés i finançament. Si les aportacions rebudes superen les necessitats per dur a terme el projecte el romanent es retornarà als que hagin fet les aportacions de forma proporcional a la aportació de cada un.

Aportacions Puntuals[modifica | modifica el codi]

Si voleu donar suporte econòmic a la associació però no us voleu comprometre a fer aportacions mensuals, podeu fer aportacions puntuals.

Proper pas[modifica | modifica el codi]

Si voleu ser membre col·laborador podeu demanar-ho al secretari de la associació. Podeu enviar-li un correu-e indicant la vostra voluntat de ser membre col·laborador i un telèfon clicant aquí, i ell es posarà en contacte amb vosaltres.

Per fer aportacions puntuals o a projectes. Indiqueu-ho al tresorer, li podeu enviar un correu-e clicant aquí i ell es posarà en contacte amb vosaltres.