Digital Commons/Brainstorming logo i diseny

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Torna a pagina Jornada

Logo jornada[modifica]

Eps ... Teniu alguna idea en ment pel logo? ... Si em fas 5 cèntims del que son els digital commons puc mirar de jugar una estona (no asseguro resultats XD ) --Mafoso 12:58, 28 juny 2011 (CEST)

Hola Mafoso!

Que guai els teus inputs!!!! I guai si pots proposar un logo, açi et deixe alguns elements que potser poden ser inspiradors:

Paraules clau: + Comunitats + Interacció + Participació + Construcció comuna i col.laborativa

Altres inputs:

+ Pel logo i frame d'aquesta web tambe jugaba amb aquestes idees: www.onlinecreation.info i si vols pots fer un remix d'aixo.

+ Açi hi tens una definicio de digital commons i de comunitat col.aborativa que vaig fer per la meua tesi, tot i que no se quan es molt gris com a presentació:

  • Online creation communities are a set of individuals that communicate and collaborate, mainly via a platform of participation hosted on the Internet with the common goal of knowledge-making and sharing.
  • Definición digital commons: Information and knowledge resources that are collectively created and owned or shared between a community is (generally freely) available to use and reuse by third parties. The community of people building them can intervene in governing their interaction processes and the shared resources.

+ Pense que l'espirit es un espirit alegre i colorista. Que et porte a fer un sonriure i donar ganes possar-ti.

Be els meus 5 centims! --Lilaroja 13:12, 28 juny 2011 (CEST)

prova1.
Vet ací un primer disseny , per alguna raó que no acabo d'entendre no es veu en format "miniatura" ... ja ho esbrinaré ho ha fet en Toniher--Mafoso 14:42, 28 juny 2011 (CEST)
Esta bé l'idea més o menys, ho faria més chaotic i exclouria el globus :D. - Alina

Hola Mafoso,

I graciàs! La meva idea és de integrar conceptes com comunitat, participació i connexió en el disseny. Com diu la Mayo, l'idea de la part (sessío comunitari és d'ensenyar com les comunitats participatius fan què els comuns digitals (dades, coneixement, cultura) és transformi en una cosa palpable (visible).

També inclouria alguns elements de chaos (que representa el millor la llibertat i "peer-driven innovation").

Paraules: puntets, verd, vermell, "global village", cercles, cultura, participació, "unexpected", individu, remixing.

Aquí n'hi han uns coses que et podrien inspirar: Freedom Chaords CSI-models graphics Awesomeness+Openess The state of Wikipedia

El logo pot incloure coses "funny" (com el vídeo de Wikipedia 10 years).

Meus 2 cèntims!

-Alina M.


D'el que has fet jo recuperaria l'idea d'un cercle de fons, pero no una cosa tancada i uniforme, sino com diu la Alina una miqueta caotica, per exemple una serie de punts (com a peers) o cosetes de varios colors que entre tots farien entreveure una mena de cercle com el que has ficat, com una constelació d'esteles que en conjunt fonmen una comunitat. Tambe m'agrada que a sobre fique digitals commons i m'agrada el joc que has fet entre les paraules, el que pasa es que nomes D & S no se sap d'on venen. Els meus 2 centims, Mayo

Hehe ... de fet la idea inicial era combinar la D i la C tot mirant de formar un infinit o banda de moebius (no gaire reexit pel que veig XD ) ... recullo opinions i miro de fer una segona prova--Mafoso 11:23, 29 juny 2011 (CEST)
prova2

Apa segona prova (amb igual problemes en format "miniatura" ... ja ho esbrinaré ho ha fet en Toniher) --Mafoso 13:51, 29 juny 2011 (CEST)