Digital Commons/Resum xat 26Agost

De Amical Wikimedia
Salta a: navegació, cerca

Go back general Digital Commons Forum

La reunió ha tingut una durada de 2 hores i vint minuts i hi han assistit de manera activa o inactiva (AlinaM , barcelona_ , davidpar , krls-ca , Lilaroja_ , Mafoso_WLVRiu , toniher , Vriullop i Gomà).

El tema del dia bàsicament era parlar sobre el Digital Commons i tot el merder que s'ha format al seu voltant. Tot i que s'ha estès més del que voldríem s'han extret unes conclusions i un marc de treball:

1) Es desvincula del grant que hem demanat a la WMF del Free Culture Forum (venent que ho fem seguint les recomanacions de la discussió del grant corresponent i no per desavinences internes) 2) Les jornades de Digital Commons tiren endavant. 3) El grant serà replantejat (es fa una llista realista de les despeses i a la baixa). És parla d'una grant flexible on si escaigués es retornarien diners a la fundació. 3.1) Amb vols concrets ja buscats i persones realment confirmades i no fent volar coloms! (Barcelona dixit) 4) Millor comunicació i reports perquè els associats no ho sentin com una cosa que no va amb ells. 5) S'accepta la renúncia de l'Alina (a l'espera d'una decisió d'assemblea que es decideixi que fer amb els diners que manquen de la subvenció Punt.cat) 6) Quan tot això acabi cal parlar del model de beques, més en global, sembla que hi ha acord (a nivell informal) que siguin només per gent de dins i no així, que creen molt mal rotllo. Tenim ja a les esquenes dos experiències. 7) En cas que Amical aporti un budget molt superior al de l'IGOP (però crec que hauria de ser equitatiu) s'haurà de plantejar si volem més presència que l'IGOP o igual

Per acabar l'última conclusió de la Mayo:

Jo pense que la cosa pot tirar endavant amb mi + persona logistica + Alina avoca aviat els contactes fets i ajuda facilitacio de una sessio/moment de networking + goma, enric senabre, mafoso, toniher etc en general els que han ajudat o es plantejen implicar-se d'una manera o altra amb l'event + la dinamica general es de fer sugeriments i aportar sol.lucions a problemes que vagen surtint front a dinamica dramatisme.


Finalment qui no en tingui prou amb aquest resum he penjat el log de la reunió:

http://www.viquimedia.cat/viqui/Pr%C3%A8via:Registre_de_la_reuni%C3%B3_via_xat_del_26-08-2011

Salut!

Si manquen coses o no estan ben explicades, recordeu que és el meu primer report de la reunió.