Discussió:Full de ruta 2014

De Amical Wikimedia
Salta a: navegació, cerca

Cohesió i discurs[modifica el codi]

Crec que en un dels dos apartats hi hauria d'haver la promoció del debat sobre qüestions de principis i de la dimensió social, política i jurídica del coneixement lliure amb l'objectiu de madurar com a comunitat i aproximar consensos que en determinats moments ens facilitin les actuacions. Em remeto al que vaig dir al respecte a l'apartat de Comentaris generals a la pàgina de definició del Pla Estratègic. --Dvdgmz (discussió) 19:58, 29 ago 2013 (CEST)

wikiArS[modifica el codi]

Crec que wikiArS, pel nivell d'activitat i gent implicada podia citar-se específicament dins educació o GLAM, però en tot cas no em sembla del tot malament lligat a Commons. Sí que he corregit una mica el redactat, perquè tot i que l'activitat principal és la creació d'imatges és una iniciativa orientada a les escoles d'art que esperem aconsegueixi que s'involucrin també d'altres maneres, començant per el curs d'aquest full de ruta Espero que us sembli bé. --Dvdgmz (discussió) 20:06, 29 ago 2013 (CEST)

ok!--Barcelona (discussió) 22:03, 29 ago 2013 (CEST)

Viquitrobades[modifica el codi]

Proposo fer al menys una Viquitrobada d'educació de cada curs i si pot ser dues. Seria per posar en comú i conèixer i valorar el que s'ha fet al curs anterior. També fer cada dos o tres anys una jornada més general sobre wikieducació en general, incloent experiències amb wikis de Wikimedia, ús de MediaWiki i altres experiències wiki educatives.

Proposo incloure-ho al full de ruta i així ens fixem l'objectiu de fer-la. Podríem començar per fer-ne una al primer trimestre.

I proposo també inlcoure al full de ruta la previsió de fer al menys una altra trobada tècnica, també per tenir una mica el compromís de fer-la. --Dvdgmz (discussió) 20:11, 29 ago 2013 (CEST)

OK al tema de la viquitrobada o reunió específica per temes educatius. Penso que el millor seria fer-ne una en finalitzar cada curs lectiu per poder avaluar la feina feta i marcar-se prioritats per a l'any vinent, pel que proposo fer-la al maig/juny vinent. Pel que fa a la resta, esclar que cal anar fent reunions, però en aquest cas de seguiment. La reunió que tu planteges la veig oberta al conjunt de socis no? --Kippelboy (discussió) 11:35, 1 set 2013 (CEST)
En principi d'acord, però maig/juny és un moment estressant per la comunitat educativa. Hauria de ser juliol i si no setembre o octubre valorant el curs anterior (està bé perquè la gent està més fresca i el que es valora es pot aplicar al nou curs). Ho faria obert, no només a socis, també als participants profes que vulguèssin. --Dvdgmz (discussió) 09:37, 2 set 2013 (CEST)
Pel que fa a la trobada del grup tècnic, ho trobo bona idea però primer necessitem que algú lideri el grup. Necessitem una persona per a encetar aquest grup.--Kippelboy (discussió) 11:35, 1 set 2013 (CEST)

Mateixos principis[modifica el codi]

A "relacions amb l'exterior" on diu:

amb entitats que comparteixin els mateixos principis fundacionals

ho completaria:

amb entitats que comparteixin els mateixos principis fundacionals, especialment en l'àmbit de la llibertat d'accés al coneixement, la cultura lliure, les tecnologies lliures i la promoció de la llengua.

Argumentació: ja sé que el genèric ho engloba tot i que està bé estar oberts a qualsevol relació, però especificar ens marca uns àmbits en els que buscar la col·laboració. Tenim l'aliança d'org i comunitats per el coneixement, la cultura i el software lliure una mica deixadeta i està bé al menys fer-ne una indicació. --Dvdgmz (discussió) 20:17, 29 ago 2013 (CEST)

si creus que cal detallar-ho, no fa cap mal--Barcelona (discussió) 22:04, 29 ago 2013 (CEST)
OK--Kippelboy (discussió) 11:35, 1 set 2013 (CEST)
FET--Arnaugir (discussió) 16:52, 12 set 2013 (CEST)