Protocol contra agressions i assetjament

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Protocol contra agressions i assetjament[modifica]

Amical Wikimedia es compromet a realitzar actes i activitats lliures de qualsevol assetjament amb independència de la identitat o expressió de gènere, l'orientació sexual, la raça, l'ètnia, la diversitat funcional, l'aspecte físic, l'edat, l'afiliació política, la nacionalitat d'origen o religió i altres limitacions a aquests aspectes. Tampoc es tolera imatges i/o llenguatge sexista i altri no apropiat.

L'assetjament inclou els comentaris verbals ofensius, la intimidació deliberada, el seguiment no consentit, les fotografies o l'enregistrament de veu i/o vídeo no autoritzats, la disrupció d'esdeveniments, el contacte físic inadequat i altres que es considerin inoportuns. S'espera que els participants que siguin advertits pel seu comportament aturin les seves accions immediatament.

Qualsevol participant que violi aquesta normativa podrà ser expulsat a discreció dels organitzadors de l'acte. Aquests darrers podran contactar amb els responsables de seguretat i/o amb els cossos policials per posar-los en coneixement de la situació per, si fos necessari, posar fi als fets que s'estiguin produint.

Si patiu, identifiqueu o voleu manifestar qualsevol tipus de preocupació relacionada amb una situació d'assetjament, poseu-ho en coneixement dels organitzadors al més aviat possible.

Si voleu rebre més informació referent a aquest protocol, poseu-vos en contacte amb la secretaria de l'associació (secretari @ wikimedia.cat).


Moltes gràcies per la vostra col·laboració.