Resum d'activitats agost 2009

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

El mes d'agost hem fet alguna activitat i la resta han estat intents d'activitat perquè a l'altre banda no hi havia gaire ningú amb qui tractar.

Activitats[modifica]

  • 5 agost mail enviat a wikilingua.cat avisant que no compleixen les condicions de la llicència de la viquipèdia. Van contestar que ho arreglaran però que a l'agost estaven de vacances.
  • 13 agost. Mail enviat sense resposta per intentar col·laborar amb Dades dels països Catalans
  • 10 agost. Contactada la Xarxa omnia. Resposta agraint la proposta però que estan de vacances els responsables i que en parlarem el setembre.
  • 18 agost de 2009 Entrevista a COM Radio A partir del minut 8´20´´ fins al 35' 34´´. KRLS i Gomà.
  • 21 agost. La Agencia Catalana de Noticies va gravar-nos per fer un documental sobre la viquipèdia varen demanar que els enviéssim una foto del president de la associació amb en Jimmy Wales abans del començament del wikimania 2009 perquè potser traurien la noticia coincidint amb el wikimania. Els hi varem enviar però ni la noticia ni el reportatge encara no han sortit.
  • 26 agost visita al Casal de Catalunya de Buenos Aires. Tenen molts alumnes que fan classes de català. Varem analitzar la possibilitat de que els professors emprin la viquipèdia en les classes. Hi ha pendent contactar amb els professors i ajudar-los a començar. Si hi ha algun voluntari per seguir el tema o coneixeu algun viquipedista català que visqui a Buenos Aires contacteu amb Gomà.
  • 27 d'agost hem contactat al President del Consell Municipal de l'Alguer per mirar de fer algun acte amb motiu dels 200.000 articles. De moment no hi ha res definit. Gus.dan
  • També hem seguit els contactes amb Enciclopèdia Catalana però pendent de reactivar-ho tot al setembre.

Noticies[modifica]

El curs passat el nostre company Leptictidium va acabar la carrera amb tot matricules d'honor. Per una banda ens en alegrem, però per altre ja no viu a Perpinyà i no pot seguir representant-nos a la Catalunya Nord. Mai li agrairem prou els esforços fets per començar a fer florir la viquipèdia en una zona on tot és molt magre. En Capsot ha agafat el relleu. Anirem informant dels progressos.