Resum d'activitats juliol 2009

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
  • Hem renovat el domini viquibalear.cat
  • El dilluns 13 de juliol varem reunir-nos amb el Director General d'innovació pedagògica del Govern Balear per tal de promocionar la viquipèdiea en l'ensenyament a les illes. Es va proposar de signar un conveni entre la Associació d'Amics de la Viquipèdia i el Govern Balear per tal de poder tirar endavant un concurs dotat amb premis valorats en 4.000€ entre els estudiants de ESO i Batxillerat que creïn articles. Al concurs s'hi podran inscriure estudiants dels professors que facin prèviament un curs d'aplicació de la viquipèdia, els alumnes escriuran els articles a la viquibalear fins que estiguin avaluats i desprès es bolcaran a la viquipèdia. Mes informació a viquibalear.cat
  • Hem tingut diverses converses i ens hem reunit amb el Centre de la Imatge de la Diputació de Girona (INSPAI) La idea és signar un conveni que permeti alliberar uns quants milers d'imatges de les que hi ha al centre.
  • El buffet d'advocats que porta els temes de propietat intel·lectual de la Diputació de Girona i d'altres entitats sens han ofert a col·laborar de franc per defensar temes de propietat intel·lectual de la viquipèdia.
  • Hem donat difusió als mitjans de la noticia del tercer lloc a la classificació de meta de la viquipèdia Pòdium per la viquipèdia: