Usuari:Capsot

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Retirat completament d'Amical[modifica]

2011[modifica]

L'usuari Capsot s'ha retirat de la posició de Vocal de la Catalunya del Nord i ha dimitit d'Amical per a volar cap a d'altres cels... Capsot 19:32, 21 març 2011 (CET)

Trobada divulgativa de la Viquipèdia a la Catalunya del Nord[modifica]

Dia 8 d'octubre, a les 18h al Casal Jaume Ier de Perpinyà. (Podeu veure l'entrevista a NetTV.cat (# 397):[1]; i si trobeu que he dit alguna bajanada més o menys grossa comenteu-m'ho!) Al matí em va entrevistar en Bringuet de Ràdio Arrels al voltant de les 10h15. L'entrevista durà uns deu minuts per a presentar la Viquipèdia i fer propaganda de l'esdeveniment.

El taller va anar bastant bé tot i que l'assistència no fou gaire nombrosa. Van assistir a l'acte Joana Serra, una de les animadores del Casal i el meu contacte; Narcís Duran que fou company de faena meu i que és activista polític i cultural a la Catalunya del Nord; Teo Vidal i Sol, periodista que fa NetTV.cat i és corresponsal de Vilaweb; i alguna altra gent que sovint no coneixia. Vam tenir molts problemes tècnics però a desgrat d'això vaig arribar a explicar les coses més importants de la Viquipèdia i dels projectes viquipèdics. Tot i que manifestaren molt d'interés per la Viquipèdia i el que els deia, com que la majoria eren gent gran, no crec haver creat cap emulació immediata tot i que no se sap mai... Vaig explicar com es fa la pàgina d'usuari, què és l'Amical, els rols, la majoria dels botons i enllaços, com funcionen les discussions, vam penjar una foto als Commons i després la vam enganxar a l'article sobre Els Angles (Capcir). Teo Vidal i Sol va emetre certes crítiques respecte a coses que li han passat a la Viquipèdia insinuant que existia una mena de censura. Vaig dir-li que miraria les seues contribucions per a entendre que passava, que els administradors no són gaire nombrosos, que de vegades potser no tenen temps per a deixar missatges tot i que ho haurien de fer i que existeixen temes conflictius (i vaig parlar del que em passa amb l'occità...). A les 20h vam plegar i ja veurem si algú em contacta.

Hola Claudi, vols fer-ne una crònica d'opinió perquè aparega al bloc? Puc incrustar a més el vídeo (a l'estil com es fa a la Viquipèdia). Ja em diràs! --Toniher 00:51, 13 oct 2010 (CEST)