Usuari:Gomà/Prova3

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Nom  : (Obligatori)
DNI  : (Obligatori)
Pseudònim a la Viquipèdia: (Obligatori)
Per la present demano a l’associació Amical Viquipèdia que em representi en els casos i circumstàncies que seguidament detallo:


1) Comunicació i reclamacions prèvies a recórrer a la via judicial en casos d’incompliment de la llicència, en concret en usos sense reconeixement d’autoria i en realització d’obres derivades que no es distribueixen sota la mateixa llicència.

2) Defensar-me per via amistosa davant de reclamacions de tercers, per exemple davant de tercers que se sentin perjudicats pel contingut publicat.

3) Parlar en representació i defensa dels meus interessos davant dels mitjans de comunicació en relació a les meves aportacions a la Viquipèdia en casos de contenciosos o reclamacions, en especial per defensar la meva imatge, la qualitat de la meva obra i el meu bon nom.

4) Parlar en representació i defensa dels meus interessos davant de l’editor de les meves obres que és la Wikimedia Foundation o altres editors que hostatgin el contingut creat per mi en relació a les meves aportacions a la Viquipèdia.


En qualsevol cas conservo la possibilitat d’actuar per mi mateix i entenc que les accions de l’Associació es faran en el límit de les seves disponibilitats de recursos. En cap cas pagaré res per aquests serveis.


Les meves dades i aquest correu no s’incorporaran a cap fitxer ni es faran servir per enviar-me cap mena de propaganda ni es difondran de cap manera tret de demostrar que Amical Viquipèdia està autoritzada a fer aquestes funcions en els cassos en que sigui estrictament necessari.


La única dada que Amical Viquipèdia pot publicar a les llistes de viquipedistes als que presta aquest servei és el meu malnom i les dades relacionades amb aquest malnom que ja siguin públiques a la viquipèdia i als projectes germans com ara els articles creats o les contribucions fetes.


Em reservo el dret de revocar aquesta representació en qualsevol moment sense altra formalitat que adreçar un mail a l’associació Amical Viquipèdia indicat la meva voluntat de revocar-la.


Salutacions.