Usuari:Vriullop/Accessos

De Amical Wikimedia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
tipus usuari espais de noms
Principal Usuari Viquimèdia Fitxer Plantilla Categoria Especial Assemblea Junta
no registrat e & l llegir llegir llegir llegir
usuari e & l e & l llegir e & l e & l
simpatitzant e & l e & l llegir e & l e & l e & l llegir
soci e & l e & l e & l e & l e & l e & l llegir e & l llegir
junta i administradors e & l e & l e & l e & l e & l e & l llegir e & l e & l

Això suposa: traslladar l'espai Prèvia: en part a "Assemblea:Prèvia/" (discussions prèvies), i en part a "Viquimèdia:" (el que siguin activitats).

Tota activitat hauria de tenir una pàgina de treball "Viquimèdia:" i una pàgina relaciona a l'espai principal d'allò que volem o podem fer públic.


Discussió

Preferiria mantenir la discussió per ací.

Quant a "Assemblea:Prèvia/Títol", crec que és millor que el format siga "Assemblea:Títol/Prèvia", per l'ordre alfabètic en que apareixeran en Special:Allpages/Assamblea: així mantindrem cada Prèvia: amb la seua Assemblea:. D'altra manera obtindríem primer totes les prèvies i posteriorment les assemblee. Pasqual 01:04, 19 ago 2009 (CEST)

(PD.: Només com a curiositat, en l'esborrany inicial de la configuració actual em vaig deixar un altre espai crec que desconegut, el de Àrea:. Pasqual 01:11, 19 ago 2009 (CEST))

No sé si he entès bé la funció de l'espai Prèvia. Ho he interpretat com les discussions prèvies a la constitució de l'Associació, per tant és un tema tancat. Entenc que el seu contingut és el d'una "Assemblea prèvia". El que ha passat és que després s'hi han anat afegint coses per ser un espai protegit. Per això deia que aquests últims afegits s'haurien de traslladar a l'espai de treball del projecte, "Viquimèdia" tal com proposo o l'espai que estigui dedicat a activitats i projectes. El que no sé és si cada Assemblea ha de tenir la seva subpàgina /Prèvia tal com dónes a entendre. --V.Riullop 11:21, 19 ago 2009 (CEST)
Efectivament, aquelles pàgines a Prèvia: que no tingueren relació amb una assemblea els passariem a l'espai Viquimèdia. I quant a aquelles assemblees prèvies, llavors jo ho havia interpretat malament, pensava que abans de contituir-ne una se'n feia una de prèvia. Aleshores ja no tenim res a discutir. Pasqual 13:58, 19 ago 2009 (CEST)