Usuari:Xavier Dengra/proves

De Amical Wikimedia
Salta a: navegació, cerca

Novembre - Simbologia

La Viquiestirada de novembre està centrada en ampliar entrades sobre diversos àmbits de la simbologia. A l'inici del concurs, hi ha més de 200 esborranys repartits en diverses categories i referents a conceptes d'un rang molt divers, tot passant per heràldica, banderes, mitologia i religió. Sigueu lliures de reduir les categories a discreció, tot fent èmfasi en articles que creieu que poden ser d'un abast més general i de major impacte pels lectors!

Articles estàndard

A continuació trobareu dues llistes d'esborranys per ampliar, la primera és la total amb tots els articles inclosos, i la segona és una selecció dels més rellevants amb una eina específica per aquest concurs. S'atorguen 5 punts per cada esborrany que superi els 3.000 octets. Després, 1 punt extra per cada 1.000 octets addicionals.

Llista completa dels esborranys (sense categoria específica)  Eina amb els esborranys més importants

Articles de gamma extra

Se n'han seleccionat 30 d'acord amb presència en altres idiomes, nombre de visites i diversitat cultural i històrica. S'atorguen 35 punts directes només si s'amplien per sobre dels 10.000 octets. Després, 1 punt extra per cada 1.000 caràcters addicionals.

Participants i classificació

Viquiprojecte:Viquiestirada/Novembre/Classificació